Trainingsweekend

De helft van de groepstrainingen zijn gepasseerd en dan is het de hoogste tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan: 3 dagen na elkaar meer dan 120km fietsen. Zo leren ze niet enkel de focus te bewaren en blijvend te communiceren in groep, maar ook welke pijntjes waar opduiken.

Om half 3 vertrokken de 38 leerlingen onder een stralende hemel onder begeleiding van 6 fietsende leerkrachten richting Elzelle. Aankomen deden ze allemaal veilig…in gietende regen en bliksem. Maar niets war warme chocomelk en hotdogs niet kunnen oplossen.

Een warme douche later was het tijd voor veel kip, groenten, aardappelen en rijstpap om de eerste etappe te verteren. De Vlaamse Ardennen zijn bereikt en zullen morgen overmeesterd worden. Eerst nog de verjaardag van Ries bezingen en de eerste keer slapen in de tenten. En dan maar hopen op beter weer!

Comments 4

  1. Veel plezier! Hou het veilig en ik duim ook voor mooi weer verder! Ik heb trouwens ooit geleerd dat je bij onweer heerlijk samen kan schuilen, zingen en bidden in een bos 😉 en dat je uiteindelijk altijd warmte vindt bij de kookploeg ❤️🚴‍♂️🚴🏻‍♀️❤️

  2. Succes toppers hopelijk beter weer de komende 2 dagen zo niet zijn jullie extra gewapend voor de rit van jullie leven binnenkort. Go Go Go

  3. Hopelijk blijven de weergoden mild!
    In ieder geval: voorzichtig zijn.
    Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *