Trainingsweekend dag 2

We riepen het trainingsweekend in het leven om te oefenen, om alles te leren voor we 10 dagen van camping tot camping trekken met al ons hebben en houden. En dat we dat geleerd hebben…in verschrikkelijk weer.

Koude en regen werken op het humeur als je 105 km moet fietsen in het meest glooiende gebied van Vlaanderen. Uitdagende rit in uitdagende omstandigheden. Vele fietsklassiekers passeerden de revue. Hellingen, kasseien, … zoals de professionals. En dat ochtendhumeur verdween al snel.

De zonnestralen werden enthousiast onthaald. Tijdens de technische les werd geleerd hoe een ketting te onderhouden en hoe een band op te pompen/te vervangen. Tijdens de sociale bijeenkomst werd geluisterd naar de stand van zaken qua geld ophalen. Heel wat ideeën zijn al uitgevoerd, anderen staan voor de deur en nieuwe plannen worden gesmeed. Bedankt aan iedereen die al heeft geholpen om de slagzin van ons project, ´wij fietsen zodat leeftijdsgenoten in Oeganda ook kunnen fietsen´, in realiteit om te zetten. Merci!! Wil je ook financieel bijdragen? Reageer op dit bericht en we contacteren u.

En dan nu rust. Rust voor het lichaam en de geest. Want fietsen is vermoeiend op verschillende manieren. Met gevulde magen goed slapen voor de tocht terug naar huis. En vooral ook genieten van en trots zijn op wat al verwezenlijkt is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *