Oegandavond

Na alles te laten bezinken en ervaringen en emoties een plaats te geven, was het tijd om de verhalen te vertellen aan de verzamelde ouders, familie en vrienden. Zelfs een delegatie van de ambassadeurs 2018 was present. Enkel dat maakte de avond al geslaagd.

Onder grote belangstelling van meer dan 60 mensen werden herinneringen opgehaald, ideeën gedeeld en een hoopvolle boodschap verspreid. Een mooie aftrap van de sociale inspanningsverplichting voor ons goed doel. De wijn, tote bags, pennenzakken, drankjes en zelfgemaakte desserts leverden de eerste fietsen op. Ook dat maakte de avond geslaagd.

Maar de reacties van het publiek, het gepakt zijn door de verhalen en de situaties, her geraakt worden door wat gezien en ervaren werd,… dat maakte de avond zinvol, waardevol en geslaagd.

We zijn klaar om ons verhaal nog heel veel te delen. Aan iedereen die het wil horen, die twijfelt of inzichten wil. Want dit verhaal moet gehoord worden.

Comments 1

  1. Het was zeker een geslaagde avond.We konden getuigen zijn van leiding en leerlingen die vol waren van de inleefreis. Ze hebben met veel inzet en enthousiasme er over verteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *