Het trainingsweekend komt er aan!

Drie heilige dagen op heilige Vlaamse koersgrond die heel wat vragen zullen beantwoorden. Op de dag van het Laatste Avondmaal fietsen we naar Ronse. Op Goede Vrijdag onze kasseikruisiging op het parcours van de Ronde van Vlaanderen. Op zaterdag rijden we stilletjes terug naar huis.

Deze driedaagse zijn een belangrijk moment om te kijken hoe ver we staan. Hoe verteer je 3 dagen na elkaar fietsen? Hoe worden de groepen verdeeld? Hoeveel eten de leerlingen? Hoe leuk is de groep? Dit weekend is dus veel meer dan sport alleen, het is ook een teambuilding en een eerste testcase voor de omkadering.

Op vrijdag vormt de Oude Kwaremont samen met de Paterberg het hoogtepunt op de route

Een prachtige streek. Leuke mensen. Het weer belooft schitterend te zijn. Lekker eten. Fietsen. Voeg daar nog een heerlijke overnachtingsplek aan toe en je hebt een ideale combo voor een onvergetelijke driedaagse. Neem zeker eens een kijkje op de website van La Divine Providence. Dankzij hun bijdrage kunnen 10 kinderen de fiets op naar een betere toekomst.

Je kan ons volgen via de blog. Schrijf je in op onze mailinglijst voor automatische updates. We kijken alvast naar uit naar de komende dagen!

Klik hier voor meer details en een gedetailleerd roadbook.

Op zaterdag rijden we de Muur op

Comments 3

  1. Het was een onvergetelijke 3-daagse!
    Aan alle deelnemers en de begeleiding een Dikke proficiat??
    Bloed… zweet … af en toe bijna een traantje maar vooral de fantastische groepssfeer en het “wij hebben het gedaan “ gevoel primeren! Klaar voor de grote uitdaging eind juni! Knap gedaan!?? En nog eens hele dikke merci aan alle begeleiding om onze kinderen de kans te geven deze mooie ervaring mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *