Het einde van de reis

We hebben net drie dagen de natuur van Oeganda ontdekt. Prachtige vergezichten, ondergaande zon boven Lake Albert en toeterende olifanten.

Toch is dit niet het eerste wat zal bijblijven. Vele vragen zijn beantwoord en onze antwoorden zijn genuanceerder. Vele aspecten zijn onderzocht: samenleving, ecologie, natuur, politiek, economie, religie, cultuur,… en toch blijft het een opdracht om het volledige verhaal te blijven zien in de veelheid aan persoonlijke verhalen en getuigenissen. We zijn er meer dan ooit van overtuigd dat een fiets een meerwaarde is voor mensen in Oeganda. Niet enkel door het zelf te beleven, ook door mensen te spreken en te bevragen.

Onze reis zit er op maar het werk zal nu beginnen. We hopen met Sint-Ursula fietst zo veel mogelijk kinderen in Oeganda te kunnen helpen en kunnen al jullie hulp hierbij gebruiken.

Comments 1

  1. We gaan er 100% voor!!! Als we ergens nuttig kunnen zijn…..opa’s en oma’s kunnen veel hoor en weten meer dan wie op hoe gelukkig zijn samen hangt met “geven” en na jullie reis kennen we ook de maat: “geven tot je niets meer hebt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *