En zo wordt het project een beetje ouder

Dat de vijfde editie een speciale editie ging worden, stond in de sterren geschreven. Dat een pandemie de inhoud van ´speciaal´ ging domineren, was moeilijker te lezen. Maar reden te meer om in de zesde keer Sint-Ursula fietst een nieuwe wind te laten waaien.

De laatste koffers van School-in-a-Box zijn vertrokken. 660 kilo fiets- en schoolmateriaal wordt dankzij Brussels Airlines naar Oeganda gebracht. Door overname kunnen zij de samenwerking niet verderzetten. Het doet hen evenveel pijn als ons. We zijn heel blij dat ze nu zo veel moeite hebben gedaan om toch nog de laatste koffers weg te krijgen. Ontzettend bedankt, ook aan alle mensen die spullen achterlieten.

Ondertussen hebben 40 fietsers een startdag gekend waarop ze kleding hebben gepast, trainingsadvies kregen en een brainstorm in verband met de sociale inspanningsverplichting hebben gehouden. De 12 ambassadeurs zijn klaar om vanaf woensdag met eigen ogen te gaan ervaren waar alle inspanningen van Sint-Ursula fietst toe leiden. Binnenkort een dagelijkse update vanuit Oeganda…

Wij zijn weer vertrokken met veel goesting. Hopelijk hebben jullie evenveel zin om onze verhalen hier te volgen.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *