Dag 5

We zijn aangekomen in Bures, twee straten aan een meer en verder enkel velden. Eindeloze velden met zonnebloemen die nog moeten bloeien. Een glooiende rit van 96 km in aangename temperaturen nodigt uit voor de nodige culturele stopjes: een ruïne en een kerk in de velden met een adembenemend uitzicht. Al was de klim voor deze laatste plek niet van de poes.

Iedereen was tijdig op de camping waardoor de dag vandaag niet enkel gevuld was met fietsen. Er werd gezongen, ook tijdens de afwas en iedereen deed een wasje van de kleding. Uitblazen kon op de aanlegsteiger van het meer of op de lamzakken die werden voorzien. Sint-Ursula fietst speelt zich niet enkel op de fiets af.

De goesting is groot en de motivatie enorm. Morgen tijdens de bevoorrading is de weg terug even lang als de weg naar de top. En dat geeft een aangenaam gevoel. De vierde editie is een warme editie, in alle betekenissen van het woord.

Comments 5

 1. Heerlijk ! Al die warme beelden en woorden… Gecombineerd met de inzet voor het goeie doel, kan het niet anders dan een warme editie zijn.
  Wij genieten en trappen met jullie mee vanuit Lier. ( stiekem een beetje jaloers ;))

  Wij wensen jullie allemaal een verdere gezellige, veilige en geëngageerde fietstocht in de juiste vitesse….

  toi toi en heel erg bedankt voor al die berichten en beelden!
  Els, Wim , Fried en Rik.

 2. Zo knap wat jullie daar presteren! Echt waar, hoedje af! Zoveel respect voor jullie! Nog veel succes de komende dagen!!!

 3. We wensen jullie nog heeeeel veeeeel trapplezier voor de komende dagen.
  Wij hier thuis beginnen stilletjesaan af te tellen om ook richting Alpes d’Huez te vertrekken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *