dag 2

psst het is stil op de camping. een tocht met meer dan 1000 hoogtemeters in temperaturen boven 30 graden dwingt respect af. 8 of 10 uur gefietst door onze Ardennen om na verse fruitsla met ijs en slagroom voor hamburgers met veel groenten te eindigen onder ‘een maan’. Wat een heerlijke maar vermoeiende dag. Er is liters zweet gevloeid maar aankomen deed iedereen. Met een lach van opluchting. En toch zit de sfeer er in. Ook de vermoeidheid want de meesten kropen vroeg in hun tent. De moeilijkste etappe is afgelegd, vanaf morgen rijden we defintief Frankrijk binnen en komt de glooiende Champagnestreek. Dat brengt rust.

De maakster van de kookkar en de maakster van het eerste filmpje van deze editie kwamen de kookploeg versterken en met eigen ogen ons reizend circus aanschouwen. Ze waren onder de indruk. 2 collega’s van SUM kwamen ons ’s avonds een hart onder de riem steken. Ontspanning heeft ook zijn aandeel gekregen en de sfeer zit er duidelijk in: samen hellingen trotseren, samen de hitte te baas blijven. Onze camping ligt naast de Semois en daar is gretig gebruik van gemaakt. Het ijsje bij aankomst opeten al dobberend in de rivier deed de pijn van de dag vergeten. Pijn heeft het gedaan, maar samen je doel van de dag bereiken primeert. Het is een fijne en gemotiveerde groep. Dat belooft voor de komende dagen!

Comments 12

 1. Jullie zijn helden!
  Ik ben ongelooflijk trots. Hou de moed er op deze manier in!! Veilige rit morgen.

 2. Eerlijk gezegd waren we een beetje bezorgd met die hitte. Amai proficiat. We leven mee en zijn fier op jullie allemaal.

 3. Gisteren een fietstochtje van 10 km. Gedaan en dan al blij toen we de airco konden induiken. Respect voor alle fietsers en begeleiders!
  Ann

 4. Jullie zijn echte toppers!! Wij geloven allemaal superhard in jullie en voelen ons alleen maar supertrots! Goe bezig, doe zo voort en laat Frankrijk weten hoe Sint-Ursula is!! ❤️❤️

 5. Knap gepresteerd! Zo fier op jullie allemaal!!! Geniet de komende dagen vooral van het uitzicht!

 6. Fantastisch!
  Nog veel moed voor jullie allemaal om dit ongelooflijk avontuur verder te zetten!

 7. Dikke proficiat aan alle fietsers en vooral aan mijn mama Katrien waarvoor ik superhard duim ??? Veel succes nog voor de komende dagen ?‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *