Dag 10: je kan pas iets missen als het er niet meer is

Hier zijn we dan. Na een fietstocht door de bossen, paella op de speelplaats en een speech van onze 4 directeurs is de cirkel rond. Het einde van de vijfde editie van Sint-Ursula fietst van Campus Sint-Ursula. 1600 kilo schoolmateriaal, 410 kinderen in Oeganda aan een fiets geholpen en meer dan 60 fantastische leerlingen rond België geleid. Wat een warme editie. We zijn iedereen ontzettend dankbaar. Van de hartverwarmende collega’s, de sympathiserende vrienden en familie tot de juichende enthousiastelingen langs de kant en de geweldige mensen die ons steunden in deze speciale periode. Dikke merci aan die fantastische leerlingen uit de derde graad die zich voor zichzelf en anderen hebben ingezet met oeverloze creativiteit en inzet, eeuwig respect voor de mensen van onze campus die mee zorgen voor het draagvlak en het grootste campusproject mee ondersteunen en aan alle 24 begeleiders die met de fietsreis een unicum neerzetten. Jullie zitten allemaal in ons hart, diepgeworteld en oprecht. Zonder jullie enthousiasme en zottigheid blijven onze dromen slechts dromen. Wij laten het doek vallen over deze vijfde editie en zijn nederig trots. Wat een avontuur met een heerlijke en dynamische groep. Laat ons de impact heel even vergeten en genieten van wat we hebben bereikt. Wij zijn heel blij en genieten nog een paar maanden na. En dan? Dan denken we na over een mogelijke zesde editie. Bedankt voor alles!

Comments 9

 1. Proficiat! Fantastisch gedaan! En een dikke merci aan het top team dat dit mogelijk maakt! Dit kan alleen in een school die onze kids zo veel meer wil bieden dan kennis, die hen wil verrijken met al die dingen die je niet in boeken terug kan vinden en die hen helpt uitgroeien tot fijne jongvolwassenen met een rijk gevuld warm hart!

 2. Ongelooflijk mooi! Een dikke proficiat aan alle fietsers, want jullie hebben het gehaald! En ook bijzonder veel bewondering voor de begeleiding om er zulke mooie en warme editie van te maken. Het was een plezier om via de blog met jullie mee te reizen en zo mee te genieten van al jullie avonturen. Ik hoop dat jullie nog lang mogen nagenieten! 😊😘

 3. Veilig thuis! Proficiat aan de hele groep van SUF! Dit is zo veel meer dan een fietsreis geworden. Inspanning en ontspanning, sport en cultuur, avontuur op en naast de fiets. En dat allemaal met een hechte groep. Ervaring voor het leven. Een hele dikke dankjewel aan de ganse ploeg om dit voor onze kinderen te organiseren!

 4. Proficiat met jullie prestatie, zowel aan de fietsers als aan de rest van de karavaan. Wij zijn blij dat wij zo een aangename groep bij ons mochten ontvangen. En nu genieten van een deugddoende vakantie vanwege Goderick en Annemarie van ’t Groen Beleven in Nevele.

 5. Proficiat met jullie prestatie, zowel aan de fietsers als aan de rest van de karavaan. Wij zijn blij dat wij zo een aangename groep bij ons mochten ontvangen in Nevele. En nu genieten van een deugddoende vakantie vanwege Goderick en Annemarie .

 6. Proficiat met jullie prestatie, zowel aan de fietsers als aan de rest van de karavaan. Wij zijn blij dat wij zo een aangename groep bij ons mochten ontvangen in Nevele. En nu genieten van een deugddoende vakantie .

  1. Post
   Author

   Bedankt voor de hele fijne ontvangst op jullie mooi domein. Met een prachtig bedrijf, mooie serre en hart voor mensen.

 7. super inderdaad een school met dat tikkeltje meer,niet alleen het academische maar gans de mens telt hier !! doe zo voort jullie zijn fantastisch bezig ! geniet vooral nog even na ganse ploeg (lln begeleiders en alle ondersteuning)

 8. Een geweldig dikke proficiat aan alle leerlingen en begeleiders! Nu is het tijd voor rust en nagenieten van de onvergetelijke momenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *