dag 1

De vierde editie van Sint-Ursula fietst gaat zijn laatste etappe in. Het startmoment werd bijgewoond door heel wat volk. Elke schakel van het project gaf 1 cijfer van het totaalbedrag prijs. Elke schakel die van deze editie de warmste maakt, werd bedankt. En dat er gewerkt, nagedacht, gemotiveerd en ondernomen werd… Te veel om op te noemen, zo fijn en zo lonend. We 62564,5 euro op, voldoende om 417 kinderen in Oeganda aan een fiets te helpen. Bedankt aan iedereen die mee de schouders onder het project heeft gezet.

Onder luid applaus verlieten 43 leerlingen 0 a

leerlingen en 20 begeleiders met een gelukspopje aan het stuur de speelplaats, recht de hitte in. Een bevoorrading aan de kerk van Hoegaarde en de eerste heuvels bracht iedereen heelhuids op de eerste camping. samen eten, samen douchen, een verfrissende douche en al dan niet met plan de tent opzetten. Het schooljaar loopt definitief ten einde, onze reis is mooi gestart. Een ontzettend praktische kookkar, hulpvaar

Comments 4

  1. Een fantastisch startmoment!
    Geniet van dit ongelooflijk avontuur!
    Ik wens jullie veel moed om deze niet te onderschatten tocht af te leggen en om de hitte het hoofd te bieden!

  2. Proficiat aan allen met hoofd en schouders die dit project hebben ontworpen en gedragen. Proficiat ook aan de leerlingen en begeleiders die na een jaar voorbereiding gisteren om 13u. de start namen en de eerste bloedhete etappe afwerkten. Gegarandeerd halen ze samen de top. Ik supporter en wens hen volharding, elke dag opnieuw, maar vooral de voldoening van dit gezamenlijk sportief beleven in functie van het goede doel. Knappe, zinvolle prestatie in hun jonge levens.

  3. Amai, 417 kinderen! Dat is waanzinnig veel! Jullie overtreffen alle (reeds hoge) verwachtingen!
    Met een klein beetje pijn in het hart zag ik jullie vrijdag wegfietsen: gelukkige gezichten, een portie zenuwen en veel trots… en TERECHT!Jullie maken een écht verschil en straalden zo mogelijk nog harder dan de zon die dag. Laat het jullie veel moed geven om jullie fietsavontuur aan te vatten en nog harder terug te stralen dan de zon. Samen kunnen jullie dat! Goeie reis… X (P.S: Insmeren, hè!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *