Benefiets op zaterdag 11 mei

Het schooljaar begint te korten. Dit wil zeggen dat de fietsreis in zich is en de laatste inspanningsverplichtingen er aan komen. Nog laatste acties om geld in te zamelen om kinderen in Oeganda via een fiets aan een beter leven te helpen.

In dit kader gaat de derde editie van benefiets door. Het evenement vindt zaterdag 11 mei plaats op de campus van Sint-Ursula in Lier (ingang middenschool; Kan. Davidlaan 15, 2500) Lier.

Vanaf 9u kan je vertrekken voor een fietstocht van 60km of 100km
met een bevoorrading of voor een wandelzoektocht doorheen Lier. Je kan er een perfecte gezinsuitstap van maken want voor de kleinsten is er een fotozoektocht langsheen hetzelfde parcours. Bij de fotozoektocht krijg je een Liers Vlaaike en een bon om iets te drinken in Bar Muza. (Deze zoektocht kan je nu al doen door tijdens de kantooruren het boekje te gaan kopen aan het onthaal van de Mechelsestraat).

Verder is er een springkasteel, een behendigheidsparcours op de fiets en een marktje met merchandise op de speelplaats aanwezig. Bij honger kan je terecht voor een hamburger of een Rolex (een Oegandese snack) en de bar staat paraat om je dorst te lessen.

De dag sluiten we om 19.00u af met zes spelletjes Bingo, waarbij ontzettend mooie prijzen te winnen zijn zoals keukentoestellen, etentjes en bonnen. Je kan je voor al deze activiteiten inschrijven via info@sintursulafietst.be. Bij een voorinschrijving zal alles klaar staan op naam, maar je mag ook de dag zelf gewoon afkomen. Alle informatie is ook te vinden op de site.

Er is met andere woorden voor ieder wat wils, voor iedereen die wil helpen om fietsen in te zamelen. En als je nog een kleine motivatie wil, hierbij de tip voor de schiftingsvraag van de fotozoektocht: de gemiddelde leeftijd van de 21 begeleiders is 36 jaar, ofwel 432 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *