Image

Algemene info


Sint-Ursula fietst organiseert een nieuwe Benefiets, een actie om geld in te zamelen voor CooP-Belgium.

Deze editie staat er een fietstocht, wandelzoektocht en bingo op het programma.

 

Iedereen is op zaterdag 11 mei welkom vanaf 9.00u op Campus Sint-Ursula Lier. Je start met je activiteit wanneer jij wil. De parking aan Kanunnik Davidlaan 15  is open. Via deze weg kom je op onze speelplaats, de start van zowel de fietstocht als de wandelzoektocht.

Je kan er terecht op onze markt waar onder andere merchandise van Sint-Ursula fietst wordt verkocht. Er zijn hapjes met een Oegandese touch voorzien, de maag kan je helemaal vullen met hamburgers en de bar lest de dorst met Europese en Oegandese dranken. Kom proeven van het Sint-Ursula fietst bier, zolang de voorraad strekt.

 

Om 13.00u en 17.00u geven de ambassadeurs met woord en beeld hun ervaringen weer van de inleefreis in Oeganda. Zij vertellen als ooggetuigen waarom een fiets een verschil maakt.

De opbrengst gaat volledig naar fietsen voor kinderen in Oeganda.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Fietstocht


Heb je zin om individueel, met vrienden en familie of met je sportclub te trainen? Neem dan deel aan de fietstocht van Sint-Ursula fietst.

Je kan een route van 60 km of 100 km volgen doorheen het Lierse landschap. Je start op de speelplaats van Campus Sint-Ursula vanaf 9.00u en rijdt de poort der Kempen uit, recht de natuur in.

Je krijgt bij de start een bevoorradingspakket mee en je kan je drinkbussen vullen met fris water. Ben je een bus vergeten? Geen nood, op onze markt worden er verkocht waarbij de opbrengst naar ons goed doel gaat.

Wanneer je op voorhand inschrijft via info@sintursulafietst.be zal je bevoorradingspakket klaar staan op je uur van vertrek.

Bij aankomst kan je nog nagenieten in onze bar en op kracht komen met Oegandees geïnspireerde hapjes.

 

Wandelzoektocht


De wandelzoektocht gaat langs gekende en minder gekende plekken in de stad aan de Nete. Op een tocht van 5 km kom je meer te weten over de geschiedenis en het heden van Lier.

Je kan er een uitstap voor het hele gezin van maken. Langs dezelfde route is er een zoektocht voor kinderen en jongeren voorzien. Je kan met vrienden, kinderen en familie of alleen deelnemen. Iedereen maakt kans op een prijs.

Hoe kan je deelnemen? Er zijn twee manieren om je starterspakket af te halen:

  • Van dinsdag 23 april tot en met vrijdag 10 mei kan je inschrijven en betalen aan het onthaal van Campus Sint-Ursula Lier (Mechelsestraat 29, Lier) tijdens de kantooruren.  Het ingevulde antwoordenblad steek je in de brievenbus van de middenschool (Kan. Davidlaan 15, Lier), tevens het einde van de wandeling.
  • Op zaterdag 11 mei start je op de speelplaats van de middenschool (Kan. Davidlaan 15, Lier) en steek je het ingevulde antwoordenblad tot 18.00u aan  dezelfde stand in een doos. Nadien kan je uitblazen op ons terras en genieten van smakelijke drankjes en hapjes.

 

 

Op zaterdag 11 mei worden om 19.00u de winnaars bekend gemaakt. Zij mogen hun prijs meteen meenemen of deze komen ophalen tijdens de kantooruren op het onthaal (Mechelsestraat 29, Lier), en dit van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei.

 

Bingoavond


Om 19.00u start een heerlijke bingoavond van 6 rondes. Voor elke ronde betaal je 2 euro. Wanneer je elke ronde wil meespelen, betaal je slechts 10 euro. Schrijf je hiervoor in via info@sintursulafietst.be. Vol is vol.

Tijdens het spelen kan je genieten van hapjes en drankjes.

De winnaars gaan naar huis met een mooie prijs.