Dag 9

De etappe naar Pocin van de vierde editie zal de geschiedenis ingaan als een rit van tegenstellingen en verbinden. Opstaan met druilerige regen, eten onder de tent en alles inladen bij een opentrekkende hemel. Vertrekken bij opdrogende zonnestralen om terecht te komen in de apocalyps. Hevige regen, windstoten en bliksem. De ene groep schuilt in een veilig bos, de andere groep krijgt onderdak van een mevrouw die spontaan koffie, thee en chips presenteert. De helm beschermt niet enkel bij mogelijke valpartijen maar ook tegen regen dat als een gordijn over de fietsers valt. Tijdens de bevoorrading geven alle leden van het logistiek team hun warme truien en jassen af. Fietsers krijgen warme knuffels en oppeppende woorden. Deel 2 van de reis wordt de zon eerst warm onthaald om vervolgens vervloekt te worden. Gelukkig is er een zwembad op de camping. 1 ding hebben de 2 groepen gemeenschappelijk: weer krijgt ze niet klein. Tijdens de bevoorrading wordt uitgekeken naar het avondeten en buiten de koude en de regen is er geen vuiltje aan de lucht. Iedereen komt veilig aan op de camping. Koeien op de weg en onweer dat de hemel in lichterlaaie zet kunnen de pret niet bederven. De dag wordt afgerond met sensueel afwassen, uno spelen of kaarten. Niets houdt ons tegen om overmorgen de berg eindelijk te beklimmen. De thuisblijvers kunnen ons dan live volgen via Instagram rond 4 uur.

Comments 10

 1. Wat een heroïsche prestaties!
  Je zal maar pech hebben dat je in een bos moet schuilen, in plaats van bij de mevrouw met koffie, thee en chips!
  En die koe… die zag dat het goed was!

 2. Alle dagen uitkijken naar de blog. Gretig lezen. Vlot, spannend, met veel warmte… Pareltje literatuur, altijd. Wie? Alsnog ghostwriter. Wordt het geheim onthuld op Alpe d’huez?

 3. Wat een bewogen dag! Proficiat met wat jullie al gepresteerd hebben, hoedje af.
  En morgen….. die berg op, go go go!

 4. Bijna daar, en na alles wat jullie al doorstaan hebben, kan die berg jullie niet meer klein krijgen!
  Wij zijn jullie hier ondertussen al aan het opwachten…klaar om jullie “de berg op te schreeuwen”

 5. Blijven lachen, dat is echt een motto! Respect om zo die regen te trotseren. Jullie doen dat allemaal zo goed. Morgen fietsen jullie de berg op, een moment vol spanning en emotie. Geniet er van, die ervaring is onbeschrijflijk. Een hele dikke knuffel voor iedereen. Mijn hartjes vol gelukwensen zijn onderweg. VEEL SUCCES!

 6. Wat een spannende verhalen! Zelfs de regen krijgt jullie enthousiasme niet weg! Fantastische beelden ook: helemaal doorregend met een stralende glimlach! 😁 Wat een energieke bende! Ze gaan vandaag niet weten wat ze tegenkomen daar in Alpe d’Huez… Gogogo Sint-Ursula Fietst! Blijven volhouden, blijven trappen, al gaat het nog zo traag bergop… Jullie zijn nu al stuk voor stuk helden!!! Bonne chance! 🤞💪 😘

 7. Commentaar en beelden zullen we missen, maar jullie kijken ongetwijfeld uit naar het einde van deze dappere onderneming. Voor onderweg en de laatste zo mogelijk nog zwaardere loodjes, veel steun en dikke duim voor alle fietsers en begeleiding, speciaal voor Jolien een heel dikke knuffel, voor ieder PROFICIAT voor dit moedig onvergetelijk avontuur !!! T. irm – Berchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *